top of page

YOGA RETREATS

I UTLANDET

YOGA RETREAT PÅ NYDELIGE HVAR, KROATIA
- Med Ingrid Jonassen
- September

Nyt en uke med yoga, meditasjon, avspenning og eventyrlige opplevelser på Kroatias øyperle Hvar. Øya er det reneste jordiske paradis med sitt krystallklare vann og uforglemmelige solnedganger. Her får du endelig muligheten til å ta en pause fra en stressende hverdag og nyte rolige omgivelser. 

Fordyp praksisen din med to mykgjørende yogatimer til dagen under åpen himmel, finn ro i sinnet med meditasjon, nyt naturlige spaopplevelser og fråts i deilige vegetariske måltider. For den eventyrlystne finnes snorkeling rett ut for dørstorken på stedets private strand og flere utflukter og turmuligheter å velge mellom. 

Vi tilbyr også en magisk behandlingsmeny til ekstra kostnad. Nøkkelordene for oppholdet er sjelefred, natur, eteriske oljer, sunn mat og velvære for kropp og sinn. Belønn deg selv, du fortjener det!

Eksklusivitet: Kun plass til 8-10 personer! Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å ta vare på deg selv. Meld deg på i dag!
Passer for venninnegjenger eller venninnepar, så vel som ektefeller og kjærestepar.

Priser fra 8500,-. Flybilletter er ikke inkludert.

 

 


Booking: For mer informasjon om hva prisen inkluderer eller booking ta kontakt på: ingridujonassen@gmail.com

DETTE SIER TIDLIGERE DELTAKERE OM TUREN:
"Stedet er for meg som i filmen Mama Mia, fantastisk beliggenhet, villa med historie og sjarm, krystallklart vann og fantastisk vertskap som gjør alt for sine gjester." - Eli Gjesdal 

"Utrolig god mat - husker du de fantastiske pastarettene? Salatene? Tror også det er viktig å få frem at stedet innbyr til yoga og meditasjon - stillhet, fred og ro. Vekk fra støy og larm - her finner man ro og sjelefred." - Eva Gill

"Et fantastisk opphold på alle måter: nydelige omgivelser, høy kvalitet på alle yoga-sesjoner, skjønt vertskap og sunn og delikat mat. Passe blanding av «egentid» og total avkobling, og masse sosialt sammen med kjekke folk😊 Gleder meg en hel haug til å bli med igjen!" - Christine Brandtzæg

Om yogalæreren:

Ingrid har drevet aktivt med yoga siden hun for første gang inntok krigerstillingen med sand mellom tærne i Costa Rica for ti år siden.

Ingrids yogaundervisning understreker tilstedeværelse og total ro i kropp og sinn. Hun kombinerer elementer som rolig musikk, noen ganger eteriske oljer med yogasekvenser som nærer kroppen. Alle øktene avsluttes med avslappende nakkemassasje med lavendelkrem.

I dag underviser hun i Stavanger med faste timer på ulike yogastudioer i yin yoga, klassisk yoga og flyt samt kontoryoga ute hos bedrifter. I tillegg arrangerer hun ofte kurs i 
AromaYoga og Restorativ på flere yogastudioer i Stavanger og Sandnes.

Utdanning: 

2018: 50 – timers Restorativ Yoga 
2017:100 – timers terapeutisk yoga utdannelse 
2012: 200 - timers vinyasa flow/hatha og Yin yoga udannelse 
2010: Utover utdanningen har hun deltatt på utallige workshops i mindfulness, anatomi, stressmestring, personlig utvikling, psykologi og yoga retreats i utland.

bottom of page