top of page

YOGA SØNDAG PÅ SOLA STRAND HOTELL 13 JANUAR 2019

hot17_sola_strand_hotel.jpg

Sett av tid til å nyte yoga og god mat i naturskjønne omgivelser på Sola Strand Hotell! 

Andrew og Ingrid inviterer til en mini retreat med velvære, yogaøkter, eteriske oljer, sunn mat med utsikt og tur i frisk sjøluft søndag 13. Januar.

Vi byr på dynamisk jivamukti yoga om morgenen og avbalanserende myk yin yoga med eteriske oljer (valgfritt) for ekstra dyp ro om kvelden. Mellom undervisningen vil det bli mulighet for å rusle en tur på Solastranden, booke en avslappende massasje eller nyte steamroom og dyppe føttene i fotbad på Nordsjø Spa. Er du mer lysten på å hvile mellom øktene kan du nyte en god bok foran peisen i stuen.

Dette blir en dag fylt med inspirerende samtaler, deilig mat, meditasjon, noe varmt i glasset og salig stillhet. Vinteren er en nydelig tid for refleksjon, se innover og gi slipp på det som har vært for å skape rom for noe nytt. 

Passer for alle! Instruktørene tilpasser individuelle behov som skader og graviditet. Ta med ei venninne, en kompis eller partner. Undervisning blir på norsk og engelsk.

NB! Ta med egen matte og evt et pledd/annet utstyr du trenger :)

PROGRAM

Søndag 13. Januar
• 10.00-11.45 Velkommen - Jivamukti Yoga; En Jivamukti Yoga klasse er en dynamisk flyt klasse med elementer av chanting, filosofi og meditasjon. Klassen undervises på Engelsk! (Andrew Byrne)
• 12.00-14.30 To retters lunsj – Strandtur – Spatid - Massasje
• 14.30-16.30 Yin Yoga med eteriske oljer (valgfritt) for dyp ro og avspenning + 20 min Yoga Nidra. Vi bruker tid og tilstedeværelse på å komme inn i stillingene og blir værende opptil fem minutter for å strekke bindevevet, forløse blokkeringer i energikanaler og smøre muskler og ledd. (Ingrid Jonassen)
• 16.30-19.30 Hjemreise eller nyt noen timer til på spa

NOK 890,- per pers inkludert to retters lunsj.
Påmeldingsfrist 13.desember 2018

 PRISER
Prisen på 890,- inkluderer to yoga økter, to retters lunsj, te, kaffe og nøtter. 

TILGANG TIL VELVÆREAVDELING
NB! Tilgang til spa og massasje er ikke inkludert i retreat-prisen. 
Inngang til Spa: Pris 225,- (ordinær pris 450,-). Begrenset antall plasser så gi beskjed om du ønsker å booke spa.

MASSASJE
Massasje bookes direkte på tlf: +47 51 94 30 00. 
Tilgang til Spa inngår i massasjeprisen. 
Priser på massasje finner du her: https://sola-strandhotel.no/nordsjobadet-spa/spameny/

OVERNATTING
Dersom du ønsker å overnatte på hotellet tilbyr Sola Strand Hotell følgende rabatterte priser:
Enkeltrom kr. 900,- per natt (ordinær pris kr. 1395,-)
Dobbeltrom kr. 1100,- per natt (ordinær pris kr. 1595,-)

Prisene inkl overnatting med frokost. For de gjestene som overnatter har anledning for å kjøpe inngang til velværeavdelingen til litt rabattert pris. Kr. 125,- per person per dag. Denne prisen er ikke inkludert lån av håndkle, badekåpe eller tøfler. 

Book overnatting ved å ringe +47 51 94 30 00 eller send epost til booking@sola-strandhotel.no. Referanse Yogasøndag 13.januar

Om yogalærerene:

Ingrid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingrid har drevet aktivt med yoga siden hun for første gang inntok krigerstillingen med sand mellom tærne i Costa Rica for ti år siden.

Hennes tilnærming til fysisk aktivitet og mental ro er for henne to sider av samme sak. Enten det er i bølgene på surfebrettet, i skogen med joggeskoene eller med bare føtter på yogamatta så er praksisen den samme: Tilstedeværelse, her og nå. 

I dag underviser hun i Stavanger med faste timer på ulike yogastudioer i yin yoga, klassisk yoga og flyt samt kontoryoga ute hos bedrifter. I tillegg arrangerer hun ofte kurs i 
AromaYoga og Restorativ på flere yogastudioer i Stavanger og Sandnes. Ingrid er utdannet innen journalistikk og kommunikasjon og har tidligere jobbet i oljebransjen. 

Utdanning: 

2018: 50 – timers Restorativ Yoga (JORDYOGA)
2017:100 – timers terapeutisk yoga utdannelse (TTNY) 
2012: 200 timers vinyasa flow/hatha og Yin yoga udannelse (SOSA)
2010: Utover utdanningen har jeg deltatt på utallige workshops i mindfulness, anatomi, stressmestring, personlig utvikling, psykologi og yoga retreats i utland.

Andrew

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

From the coastal town of Coolangatta in Australia. A 300hr certified Jivamukti Yoga Teacher and lover of the outdoors. Andrew is passionate about the health and well-being of body, mind and soul, as well as our connection to the natural world. Andrew teaches dynamic vinyasa style classes suitable for all levels with a focus on alignment, breath and the inner body.

Andrew teaches regular classes at Jivamukti Yoga Stavanger and draws his inspiration from his teachers, Camilla Veen (Jivamukti), David Life (Jivamukti), Mark Togni (Ashtanga) and Glenn Ceresoli (Iyengar)

 

2018.09.19_Jivamukti_Stavanger_Ingrid-00
45027275_1024079394439386_89240286948176
bottom of page