top of page

AROMAYOGA WORKSHOP FOR VAGUSNERVEN 

Skjermbilde 2023-03-27 kl. 15.08.58.png

Pris: 444,-
Påmelding via vipps: 47171925 (Merk: 8.oktober)

Når: Søndag 8 oktober 14.00-16.00

Sted: Energiverkstedet Kongsgate 44
Instruktør: Ingrid Jonassen
 

Trøtt og sliten? Fort stressa? Dårlig humør og fordøyelse? Da er det fullt mulig at du har en ubalansert vagus nerve. Hvilken nerve sa du? Jo, vagus nerven. Den lengste nerven i kroppen som har innvirkning på våre vitale organer som tarmene, hjertet og lungene.

Kronisk smerte, betennelse i kroppen, langvarig fysisk og emosjonelt stress, angst og depresjon er alle tilstander som kan være knyttet til dårlig vagusfunksjon.

Denne fantastiske nerven er nøkkelen til det parasympatiske nervesystemet og påvirker pusten, fordøyelsen og hjerterytmen din, som har mye å si for din mentale og fysiske helse. Den gode nyheten er at vi kan “stemme” denne magiske nerven ved riktig bruk av pust, chanting og yogastillinger.

Gjennom mykgjørende og beroligende yogasekvens, lydmeditasjon, chanting, og utvalgte eteriske oljer (valgfritt) vil du lære om vagusnerven og hvordan den samsvarer med vårt følelsesliv samt vår mentale og fysiske helse.
Ved å balansere vagusnerven stimulerer vi våre indre systemer til å roe ned, tilføre kroppen energi og gi økt følelse av velvære i kropp og sinn.

PROGRAM
- Enkle yogaøvelser (Yin og restorativ yoga) myntet på å stimulere vagusnerven til å redusere stress og øke indre ro
- Rensende pranayama (pusteteknikker)
- Lydmeditasjon
- Utvalgte eteriske oljer som promoterer ro og dyp avspenning og styrker vagusnerven (valgfritt)
- En kjølig overraskelse
- Dyp avspenning

PRIS

Prisen er 444,- og inkluderer lån av alt utstyr (teppe, bolster,matte), eteriske oljer og yoga samt en informativ PDF fil med sammendrag av informasjonen du får på kurset.

Sikre deg plass på denne populære workshoppen ved å vippse 444,- til 47171925. Merk 8 oktober

(*Bindende påmelding. Ved avbestilling 14 dager før kurs vil 50% av beløpet refunderes.

Etter fristen må beløpet betales i sin helhet.) 

Passer for alle nivå. Skånsom og rolig yoga som også passer for de med skade.

 

 OM YOGALÆREREN

Ingrid (39)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingrid har drevet aktivt med yoga siden hun for første gang inntok krigerstillingen med sand mellom tærne i Costa Rica for ti år siden.

Hennes tilnærming til fysisk aktivitet og mental ro er for henne to sider av samme sak. Enten det er i bølgene på surfebrettet, i skogen med joggeskoene eller med bare føtter på yogamatta så er praksisen den samme: Tilstedeværelse, her og nå. 
I dag underviser hun i Stavanger med faste timer på ulike yogastudioer i yin yoga, klassisk yoga og flyt samt kontoryoga ute hos bedrifter. I tillegg arrangerer hun ofte kurs i 
AromaYoga og Restorativ på flere yogastudioer i Stavanger og Sandnes. Ingrid er utdannet innen journalistikk og kommunikasjon og har tidligere jobbet i oljebransjen. 

Utdanning:

2018: 50 – timers Restorativ Yoga (JORDYOGA)
2017:100 – timers terapeutisk yoga utdannelse (TTNY) 
2012: 200 timers vinyasa flow/hatha og Yin yoga udannelse (SOSA)
2010: Utover utdanningen har jeg deltatt på utallige workshops i mindfulness, anatomi, stressmestring, personlig utvikling, psykologi og yoga retreats i utland.

 

bottom of page