top of page

 

YIN YOGA SEMESTER KURS

 

Sted: Satya Yoga (Badehusgata)

Tid: Tirsdager 18.30 -19.15 (Oppstart uke 2 -uke 25)

Pris: 6 ganger 1020,- / 12 ganger 1900,- / Semesterkort 3360,-

Dette er en meditativ, terapeutisk og rolig yogatime hvor vi kommer i dyp kontakt med oss selv. Hver stilling holdes fra 3 til 5 minutter for å strekke bindevevet, ligamenter, ledd og muskler. Kombinert med pusteteknikker som får nervesystemet til å slappe av, renser vi hodet og kropp for avfallsstoffer.

 

Yin yoga renser og stimulerer nervesystemet, energikanalene, blodkretsløp og

revitaliserer kropp og sinn. Kombinert med pranayama som får nervesystemet til å slappe av, aktivisere prana livskraft renser vi hodet og kropp for avfallstoffer.

Yin timene er litt annerledes enn tradisjonelle yin timer ettersom vi hver uke tar opp universelle og hverdagslige problemer som blant annet frykt for å feile, følelse av å ikke strekke til eller være god nok, indre uro, tankenes påvirkningskraft, hvordan være sårbar i en verden hvor perfekt er blitt målestokken og andre temaer som lærer oss å akseptere og gi slipp på det som ikke tjener oss. 

 

Passer alle nivå og kanskje spesielt for dem som allerede har et aktivt liv og som føler seg forstyrret av et “sinn som skravler”. Passer veldig godt for de som ønsker å jobbe dypt, men i et rolig tempo, og er også perfekt som et supplement til mer aktive yogaformer.

 

Denne timen blir kjørt som et semesterkurs format. Det vil si at du kjøper deg plass ved å melde deg på 6 ganger til 1020,- eller 12 ganger til 1800,-.

Det vil også være mulighet for drop in til 200,-. Kurset/timen har pause i alle fellesferier. Oppstart uke 2 – uke 25

 

img_193488.jpg
bottom of page