top of page

 

YOGA TIMER

 

 

YIN YOGA

Dette er en meditativ, terapeutisk og rolig yogatime hvor vi kommer i dyp kontakt med oss selv. Hver stilling holdes fra 3 til 5 minutter for å strekke bindevevet, ligamenter, ledd og muskler. Kombinert med pusteteknikker som får nervesystemet til å slappe av, renser vi hodet og kropp for avfallsstoffer.

 

Yin timene er litt annerledes enn tradisjonelle yin timer ettersom vi hver uke tar opp universelle og hverdagslige problemer som blant annet frykt for å feile, følelse av å ikke strekke til eller være god nok, indre uro, tankenes påvirkningskraft, hvordan være sårbar i en verden hvor perfekt er blitt målestokken og andre temaer som lærer oss å akseptere og gi slipp på det som ikke tjener oss.  

 

Passer alle nivå

AROMA YOGA

Aroma Yoga kombinerer de helende effektene av eteriske oljer  i kombinasjon med en meditativ og rolig yoga praksis. Oljene og praksisen fokuserer på å balansere følelseslivet, stresse ned og finne fysisk og mental ro i kropp og sinn. Varighet 75 min.Passer alle, også de med skade eller lidelser som utbrenthet, angst, ME og fibromyalgi. Kjøres som kurs over 6 uker med mulighet for drop in.

 

Passer alle nivå

RESTORATIV YOGA

I denne klassen er avspenning i hovedfokus. Ved hjelp av utstyr som bolstere, tepper og blokker i stillingene gir vi kroppen mulighet til å roe helt ned og gi totalt slipp. Til forskjell fra rolig yoga som yinyoga strekkes ikke musklene i restorativ yoga. Gjennom pusteøvelser, kroppscanning og mindfulness meditasjon aktiverer det parasympatiske nervesystemet som gjør at kroppen kan slappe helt av.  Klassen passer for alle, men kanskje spesielt deg som er skadet, stresset eller trenger påfyll av energi.

Kjøres som kurs over 6 uker med mulighet for drop in.

Passer alle nivå

KLASSISK YOGA

Timen passer for nybegynner som ønsker en introduksjon til yoga. Klassisk yoga består av ulike fysiske stående og sittende stillinger, pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Selv om vi går fram i et rolig tempo vil du oppleve at timen kan være fysisk krevende. Klassisk yoga styrker kropp og sinn, balanserer kropp, reduserer stress og gir økt bevegelighet i kroppen. Ved jevn praksis kan du oppleve reduserte ryggplager, vekttap, bedre sirkulasjon og større sinnsro.

Passer alle nivå

FLYT YOGA

Vinyasa Flow er flyttimer som er dynamiske hvor bevegelse og pust står sentralt. Dette er en fysisk krevende time som styrker, strekker, toner og øker fleksibiliteten i kroppen. Det legges stor vekt på synkronisering av pust, flyt og tilstedeværelse. Mine timer er inspirert av ulike stilarter og er en komplimenterende mix av flyt, balanse og teknikk med fokus på bevissthet gjennom pust.

YOGA THERAPHEUTICS

I Yoga Therapeutics blir tradisjonell Hatha Yoga forent med kinesisk medisin i en helende union som tar sikte på yogastillinger som direkte påvirker de 12 viktigste meridianene som er knyttet til primære organer. I denne timen lærer du ikke bare å helbrede kroppen din, men også å oppdage “Mind-body-spirit” forbindelsen direkte på matta. Du vil få en forståelse for hvordan tanker, trosoppfatninger og oppførsel har en direkte påvirkning på kroppen din og hvordan det føre til blokkeringer i chi/prana, din livsenergi. Dette manifesterer seg fysisk i kroppen som stivhet, smerter og tilslutt sykdom. I Yoga Therapeutics timer gjenoppretter vi ubalanser i denne livsenergien ved bruk av asana, pranayama, oppmerksomhet og rettet bevissthet.

IMG_3190.JPG
IMG_4653.jpg
img_19451919.jpg
img_19421616.jpg
img_193377.jpg
img_19472121.jpg
bottom of page