top of page

 

AROMA YOGA KURS

Sted: Energiverkstedet Stavanger

Tid:  11.januar - 4 Onsdager 18.45 - 20.00

Pris: 1100,-

 

Behov for å roe ned, senke skuldrene og kjenne på velvære for kropp og sjel? Da bør du bli med på dette kurset, et kurs for deg som trenger litt egenpleie, energiboost og mindre stress i hverdagen.

Du vil få en innføring i eteriske oljer og oppleve de helsebringende effektene av oljer i kombinasjon med en meditativ og rolig yogapraksis. Oljene og praksisen vil fokusere på å balansere vårt indre, stresse ned og finne fysisk og mental ro i kropp og sinn. Avslappende musikk, dype pusteøvelser, eteriske oljer og tilstedeværelse vil få deg til flyte ut av rommet etter hver time og effekten kan sitte i kroppen flere dager etter.

Ingen forkunnskaper om yoga er nødvendig. Superrolig og yummy yoga som passer alle, også de med fysisk skade eller lidelser som utbrenthet, ME og fibromyalgi. Vi bruker rolige yogastillinger fra yin og restorativ yoga kombinert med eteriske oljer for å bekjempe hverdagslige problemer som stress, søvnløshet, angst, uro, lav selvtillit og lite energi.

Kurset går over 4 onsdager 18.34 -20.00 oppstart 11.januar

  

 

Begrenset antall plasser. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å ta vare på deg selv! Ta med en venn eller venninne og meld deg på i dag.DETTE FÅR DU PÅ KURSET:


- 4 x 75 min yogaklasser

Tentativ rekkefølge ( med forbehold om endringer):

UKE 1 PUST

UKE 2 BEDRE HORMONBALANSE & HUMØR

UKE 3 FORDØYELSE

UKE 4 BEDRE SØVN


- Innføring i doTERRA eteriske oljer og hvordan bruke dem til å endre sinnsstemning
- Pusteøvelser for å roe kropp og et skravlende sinn
- Rolige og enkle yoga øvelser for å komme dypere inn i deg selv
- Informativ epost etter hver kurskveld med informasjon om oljene som ble brukt
- Dyp avspenning

- Nakkemassasje med lavendelkrem

26195575_10160052397950107_6422045768644
bottom of page