top of page

OM AROMAYOGA STAVANGER

KURS & WORKSHOPS

yoga Class
Yoga hjemme
Yoga på dekk

 

 

 

 

AROMAYOGA 4 UKERS KURS

 – et kurs for å balansere kropp og sinn

 

Vil du ha mer energi, bedre søvn og mindre stress i hverdagen? Da bør du unne deg AromaYoga hver ONSDAG i 4 uker. Rolige og meditative yogaøvelser i kombinasjon med eteriske oljer vil få pulsen til å senkes, humøret til å stige og stresse til å smelte bort. Du vil lære om de magiske egenskapene til eteriske oljer kombinert med avspennende yoga.

…Visste du foreksempel at eteriske oljer kan endre sinnstemningen din fra deppa til glad, fra trøtt til våken, fra sliten til energifylt? 

OPPSTART:

ONSDAG 11 JANUAR  18.45 -20.00 ENERGIVERKSTEDET STAVANGER

LES MER 

 

RESTORATIV YOGA 6 UKERS KURS

 – et kurs i avspenning og velvære

Restorativ yoga er "yogadessert" - som sjokolade for sjelen, en total nytelse du kan unne deg selv med god samvittighet. Vi luller oss inn i tepper, bolstere, øyeputer og belter for å gi kroppen rikelig med støtte og trygghet til å gi totalt slipp. Effekten og helsegevinstene du får kan kjennes i dagevis.

 

Dette blir et kurs fylt med mykgjørende og beroligende yoga, meditasjon, innslag av eteriske oljer (valgfritt) og avspenningsteknikker. Hver praksis avsluttes med nakkemassasje og lavendelkrem.

OPPSTART: TBD
 

NYBEGYNNER YOGA 6 UKERS KURS

- et kurs for deg som ønsker mer fleksibilitet, kroppsbevissthet og fokus

Er du en av dem som er for ”stiv til å gjøre yoga” og raskt demonstrerer at hendene dine ikke når ned til bakken så fort noen nevner yoga? Ønsker du å forbedre ytelsen i annen sport eller trening som i crossfit timen, på golfbanen eller i vektrommet?

Da er dette kurset for deg! Du vil lære deg øvelser som gjør deg sterkere, øker fleksibilitet i muskler og ledd, gir bedre balanse, konsentrasjon og kroppsbevissthet.

Ingen forkunnskaper om yoga er nødvending, passer alle nivå og alle kropper.

Hver time avsluttes med nakkemassasje (valgfritt).

OPPSTART: TBD

 

 

 

 

 

 

bottom of page