top of page
 3 GRUNNER TIL Å VELGE DOTERRA
Jeg har prøvd mange forskjellige eteriske oljer, men har landet på doTERRA  av disse tre grunnene:

#1 Kvalitet

Det er ekstremt viktig å velge oljer av høy kvalitet når du skal bruke dem på huden og kanskje innvortes. doTERRA er desidert de reneste på markedet og går gjennom opptil 10 forskjellige kvalitetstester før de ferdigstilles for salg. Oljene er gradert høyere enn økologisk gradering i en egen kategori som heter Certified Pure Therapeutic Grade (CPTG). Denne graderingen betyr at oljene er garantert uten fyllstoffer, kunstige ingredienser, syntetiske kjemiske stoffer og noen som helst form for forurensning.

#2 Bærekraft

doTERRA følger strenge krav til bærekraftig produksjon og høstingsprosesser. De velger å høste fra det opprinnelige klimaet og miljøet hvor plantene som oljene utvinnes fra vokser. På denne måten bevares oljenes egenskaper på best mulig måte, i tillegg til at det støttes opp om en bærekraftig utvikling for lokalmiljøet hvor plantene vokser. For eksempel høstes Lavendel i Frankrike og Bulgaria, Sitron i Italia, Eukalyptus i Australia, Vetiver på Haiti og Sitrongress i India.

#3 Co-Impact Sourcing

2/3 av områdene hvor oljene utvinnes fra er utviklingsland og doTERRA sørger for å gi tilbake til lokalsamfunnene som fremstiller disse magiske oljene for oss. Ofte blir menneskene som jobber med disse verdifulle ressursene utnyttet og sitter igjen med en brøkdel av hva de fortjener, men doTERRA sørger for rettferdige lønninger, gode jobbforhold, bærekraftige og langvarige avtaler i tillegg til at de forener samfunnene og oppfordrer til samarbeid fremfor splittelse og konkurranse. doTERRA inkluderer mennesker i selskapet sitt, og skaper et samfunn på tvers av nasjoner og landegrenser. Se gjerne denne filmsnutten om Co-Impact Sourcing hvis du vil se og lære mer om dette.

Her kan du lese mer
DOTERRA1.png
DOTERRA2.png
DOTERRA3.png
DOTERRA4.png
DOTERRA5.png
DOTERRA6.png
DOTERRA7.png
DOTERRA8.png
bottom of page